Cele mai actualizate zone:

Servicii Foto, Sunet, Video

 Adauga anunt!
Va aflati aici:Prima paginaAfaceri si ServiciiServicii Foto, Sunet, Video

Servicii Foto, Sunet, Video

Selecteaza pagina:
1 
Filtre:
Toate • Data: Azi Ieri Saptamana • Pret: >10000 RON 1000-10000 RON Dj evenimente, Dj nunta, Dj botez, Dj cununie, Dj majorat
Dj pentru nunti, botezuri, petreceri, evenimente. Sunet profesional, pupitru Pioneer Pro Dj , iti sta la dispozitie pentru a-ti infrumuseta evenimentul mult visat , cu o experienta de peste 10 ani, cu o discografie de pana la 30.000 piese dintr-o gama diversificata de genuri , de la cele mai vechi pana la cele mai noi piese ale anului 2016 . Cel mai important lucru este sa pui distractia pe primul plan ; Lasa amanuntele pe seama Dj-ului !

Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel: 0767536310
-
 

Filmari si foto nunta, botez, majorat, filmare FullHD
Filmari si Servicii Foto profesionale pentru evenimente private. Filmare FullHD Sony XAVCS (2K), Fotografii FullFrame - pe Bluray si DVD-Video & Data. Personalizari DVD-uri si coperti de cea mai buna calitate grafica. Activam la: nunta, botez, banchet, majorat, evenimente private si corporate, conferinte, spoturi publicitare etc. Preturi si pachete pentru orice fel de eveniment, incepand de la 200 de Euro. Numar nelimitat de poze sau ore filmate. Un eveniment reusit merita imagini de calitate si o filmare de exceptie. Experienta de peste 12 ani in domeniu. Va stam la dispozitie zilnic cu orice fel de intrebare legata de evenimentul vostru! Va asteptam cu drag!

Bucuresti
Pret: 250 EUR
Tel: 0727277413
-
 
Selecteaza pagina:
1 

Curs valutarCurs valutar
Acceseaza aici cursul valutar la zi.
Financiar bum-bum.ro.

BancuriBancuri online
Distreaza-te aici cu cele mai multe si mai tari bancuri.
Bancuri bum-bum.ro.